Cégismertető

Cégünk 100 %-ban magyar tulajdonú, 1996-ban alakult Kecskeméten. Kezdetben főleg műanyag ablakok forgalmazásával foglalkozott, ma már előtérbe kerültek az igényes bútoripari és belsőépítészeti munkák készítése (konyhabútor, egyedi bútor, közületi bútor, stb.). 2008 októberében megnyitottuk új lakberendezési áruházunkat a Kiskőrösi úton. Itt az érdeklődők bútorokról, nyílászárókról, parkettákról stb. érdeklődhetnek. Régi telephelyünkön a megszokott módon folytatjuk tevékenységünket.

Jelenleg 30 fővel dolgozunk, főbb tevékenységi köreink a következők:

1. Asztalosipari, faipari és bútoripari kellékek forgalmazása
2. Kész bútor forgalmazás
3. Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése, belsőépítészeti munkák
4. Fa- és műanyag nyílászárók

A kereskedelem terén törekszünk arra, hogy kínálatunkban szerepeljenek a piacon keresett kellékek, anyagok. Folyamatosan érdeklődünk új anyagok iránt, az érdeklődők által keresett anyagokat megpróbáljuk beszerezni. A kellékek, anyagok kiválasztásában, tanácsadásban tapasztalt eladóink készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére. Laminált bútorlapokat egész táblában illetve szabva, élzárva forgalmazunk.

Több bútorgyártóval vagyunk kapcsolatban, katalógusaikból rövid határidővel, a kívánt színben, kialakításban, a választott anyagokkal tudunk bútort rendelni, ügyfeleink részére szállítani.

Egyedi bútorgyártás terén törekszünk arra, hogy a felmerülő igényeket maximálisan figyelembe véve, a beépített anyagok és a kivitelezés minősége magas színvonalú legyen.

A bútor tervezésénél meghatározó szempont a funkcionalitás, praktikusság, tartósság, esztétika.

Belsőépítészeti munkáknál a felmerülő igények és lehetőségek függvényében komoly, szakszerű tereket alakítunk ki, amelyekben a bútorba beépített anyagok, színek, formák, elrendezés harmonikus egységet alkot. Igény esetén tanácsadással, belsőépítészeti tervek kidolgozásával, kivitelezéssel állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk fokozott hangsúlyt fektet az általunk forgalmazott és gyártott termékek és szolgáltatások minőségére. Az általunk tervezett és gyártott bútorok minőségének biztosítása érdekében 2004-től minőségirányítási rendszert működtetünk.

Amennyiben tanácsadásra, információra van szüksége munkatársaink készséggel állnak renndelkezésére.

FEL