KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS

Lakásunk, házunk elképzelhetetlen lenne konyhabútor nélkül. Életünk egyik legfontosabb helyszíne, melyet szinte minden nap meglátogatunk. Ezért fontos, hogy az ízlésvilágunk szerint készüljön el, illetve fel legyen szerelve minden praktikummal.
Térjen be hozzánk és segítünk álmai konyhájának megvalósításában.

Mi a teendője?

  • Érdeklődés- ez történhet telefonon, e-mail-en, üzletünkben, mely során megbeszélünk egy konkrét időpontot, mely minden fél számára megfelelő
  • Találkozás- előre egyeztett időpontban, helyszínen találkozunk- ami legcélszerűbb üzletünkben- és átbeszéljük az igényeket
  • Felmérés- ez a helyszínen történik, vázlatot készítünk, fényképezünk
  • Tervezés-konyhabútor esetén 3D látványtervvel segítjük az Ön elképzelését, pontos részletes árajánlatot adunk a megbeszéltek szerint
  • Gyártás- szerződést követően elindul az anyagok beszerzése, a bútor gyártása
  • Szállítás- elfogadott gyártási határidőnek megfelelően a megrendelt terméket kiszállítjuk

Hogyan kezdjük a tervezést?

Első körben fontos, hogy legyen elképzelésünk a leendő konyhánk stílusáról. Mivel szerves része a lakásunknak, így érdemes a meglévő bútorokhoz igazítani. Azonban, ha szeretnénk valami újat és az eddigiektől eltérőt, ebben is tudunk segíteni. Kiváló lakberendezőkkel dolgozunk együtt, így ezzel sem kell foglalkoznia.

Az egyedi bútorgyártás nem ismer határokat. Nem kell kompromisszumot kötni, hogy a sorozat gyártott bútor elférjen a lakásunkban, esetlegesen a szín ne passzoljon a meglévő bútorainkhoz. Elképzelésinknek nem szabhat semmi határt, mivel végtelen sok anyag választási lehetőség van.

Modern, letisztult megjelenésre vágyik?

A modern konyhát jellemzi a letisztult vonalvezetés, a frontok egyszerű megjelenése, szögletes kivitelek. Az elmúlt években rengeteg új színnel bővült a bútorlapok választéka, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább tetszetős színeket. Legyen az esetleg egy faerezetes megjelenés vagy akár a tükörfényes akrilfront. Az anyagok kiválasztásánál figyelembe kell vennünk szokásainkat, életvitelünket. Egy magas fényű bútorlap a mindennapokban nagyobb odafigyelést igényel, mint egy strukturált kivitelű. Jobban meglátszik rajta az ujjlenyomat, a karc, azonban csillogása, tükröződése kárpótol minket.

Ön a klasszikus darabokat szereti?

Nem csak tömör fa fronttal tudjuk elérni az örök klasszikus megjelenést! Ahogy változik a világ úgy változik és frissül a mai trendeknek megfelelően ez a stílus is. Számos mély marású front áll rendelkezésre, melyet kérhetünk fóliás és festett kivitelben is.

Egy konyhabútornál azonban a megjelenésen túl nagyon fontos a belső tartalom is. Az előre átgondolt, jól megtervezett rendszerezés a mindennapi használatot rendkívül megkönnyíti. Amikor mindennek van helye, nem kell felforgatni a konyhát, sőt sokkal több dolgot is el tudunk pakolni egy jól megválasztott kamraszekrénybe.

Mosogató nélkül nem konyha, a konyha. Attól függetlenül, hogy a mosogatógép részese-e konyhánknak, szükség van mosogatóra. A méretet annak figyelembevételével válaszuk meg, hogy milyen gyakran és mekkora mennyiséget kívánunk kézi mosogatással megvalósítani. Az anyag választásánál, hogy miből készüljön a mosogató, vegyük figyelemebe az egyes típusok jellemzőit. A képre kattintva néhány kiviteli lehetőséget tekinthet meg.

A bútor fontos része a fogantyú. Egyrészt esztétikai megjelenése van, ezért fontos, hogy körültekintően válasszuk ki. A legtöbb fogantyú fémből készül, de ezen belül is számos árnyalat lehetséges. Egy króm kivitel csillogásával feltűnést kelt, azonban, ha egy szálcsiszoltat választunk kevésbé feltűnővé tudjuk tenni.

A megfelelő beépített készülék kiválasztása nagy körültekintést igényel. Egyrészt melyik az a márka, amiben megbízzunk, illetve melyek azok a funkciók, amihez mindenképp ragaszkodjuk.

Miért válasszon minket?

  • Faipari áruházunk hatalmas kínálatot biztosít alkatrészhez, melyeket személyesen is megtekinthet
  • Csak minőségi alapanyagokat, bútorszerelvényeket ajánlunk
  • 20 éves tapasztalattal rendelkezünk egyedi bútorgyártás területén
  • Cégünknél mindent egy helyen tud megrendelni

FEL