Életünk során rengeteg dolgot halmozunk fel, amiket rendszeresen használunk, de akadnak köztük olyanok is, amik évek óta nem kerültek a kezünk közé. A rendszerezés, tárolás megkönnyíti a hétköznapjainkat, átláthatóbbá teszi életterünket. Ehhez azonban érdemes megfelelő rendszereket beszerezni.

Kamraszekrény

Napjainkban egyre divatosabbak az amerikai típusú konyhák, ahol is kevésbé alakítanak ki a korábban igen praktikus kamrákat. Ennek a szerepét kívánja felváltani az egyre nagyobb választékban elérhető kamraszekrény vasalatok. Szinte minden rendszerezésre található megoldás.

Sarokszekrénybe szerelhető fémrácsok

A sarkalatos pont a konyhában. Ahhoz, hogy a sarokban lévő szekrényeket optimálisan ki tudjuk használni, illetve kényelmesen hozzá tudjunk férni az ott lévő anyagokhoz, szükségünk lesz kifejezetten sarokszekrénybe készült vasalatokra. Ezek lehetnek egyszerűen csak körbe forgó rácsok, de egyes részek kihúzása elősegíti, hogy átlássuk a szekrény tartalmát.

Hulladékgyűjtők

A szemetes kosár elhagyhatatlan része a konyhának. Legjobb megoldás, ha teljesen beépíthetőt választunk, így láthatatlanná tesszük azt. A méret kiválasztásánál vegyük figyelemebe, hogy az adott szekrényben esetleg a mosogató szifonja mekkora helyet foglal.

FEL