Bármely bútor készítése során arra törekszünk, hogy minél praktikusabban tudjuk elrejteni a dolgainkat. Legyen az a konyhánkban az evőeszközök, edények, vagy csak az íróasztalunkban a mappák, irodaszerek. Erre a legátláthatóbb megoldást kínálja a fiókrendszerek. Üzletünkben számos nagy márka termékét ismerheti meg, próbálhatja ki azokat, megbizonyosodva arról, hogy valóban újszerű dolgok segítik a minden napjainkat.

BLUMOTION rendszer lehetővé teszi a finom, halk záródást. Nem kell a figyelmünket arra összpontosítani, hogy minél kisebb lendülettel lökjük be a fiókokat vagy az ajtókat, így a csapódások nem zavarják meg elmélyült tevékenységünket. Nem zavarjuk az egy légtérben jelenlévőket, csak a sínek tompa hangját halljuk.

A rendszert fiókoknál, de akár felnyíló vasalatoknál is alkalmazhatjuk.

TIP-ON

Egyre szélesebb körben elterjedtek a fogantyú nélküli megoldások. Ezzel egy sokkal letisztultabb felületet tudunk létrehozni bútorainkon. Nem töri meg a látványt egy markáns fogantyú, mely esetleg felszabdalja a frontot és egy mozgalmas látványt idéz elő. Erre kitűnő megoldás a Blum TIP-ON rendszere. Elég egy gyöngéd érintés és már elénk is tárul a fiók tartalma. Ezt azonban nem csak a fiókrendszereknél tudjuk alkalmazni, hanem a felnyíló vasalatoknál vagy akár a nyíló ajtóknál.

Bútorunk elrendezése, ha nagyobb fiók előlapot kíván, lehetőség van a belső terek megosztására. Egy újabb fiók, még több pakolási lehetőséget biztosít. Ebben az esetben is működik a TIP-ON , így nem szükséges bemart fogantyút tenni a belső fiókra sem.

 És amire még szükség lehet a fiókban, a rendszerezők

FEL