“AZ ÓRIÁSI MÉRETŰ ABLAKOKNAK ÉS ERKÉLYAJTÓNAK NÁLUNK CSAK ELŐNYEI VANNAK.”

Ugyanis a jelentős hőveszteséget az M−9000 a háromrétegű üvegezéssel és innovatív technikai megoldásokkal már kiküszöbölte!

  • Az M−OC nyílászárók alap esetben fehér színben készülnek, de opcionálisan kérhető külső−belső oldalára fa mintás RENOLIT fólia, illetve a külső oldalára az ACRYL bevonat.
  • Kettős körbefutó ütközőtömítése megakadályozza a por és a pollen belső térbe kerülését
  • 24 mm−es 2 rétegű, ill. 36 mm−es 3 rétegű üvegezéssel is kínáljuk (Ug=1,0 W/m2 K és Ug=0,7 W/m2 K)
  • Az M−OC ablakot számos szellőztetési megoldással tudjuk ellátni (résszellőző, kézi− és automatikusan működő légbevezetők), mely biztosítja lakása levegőjének megfelelő és állandó cseréjét
  • Magas fokú biztonság érhető el az opcionálisan kérhető emelt
    WK1 és WK2 szintű ROTO NT vasalatokkal, ill. a betörést gátló biztonsági üvegekkel

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK:

HATALMAS ÜVEGFELÜLETEK: egy innovatív technikai megoldás révén (üveg és a szárny összeragasztása) illetve az erősített acélmerevítés alkalmazásával statikailag lehetővé vált az eddigieknél NAGYOBB üvegfelületek alkalmazása.

HÁROMSZOROS TÖMÍTÉS ZÁRÓDÁSKOR: a két ütközőtömítéssel, plusz egy középtömítés által olyan precíz a záródása, mint egy széf ajtajának. Ki van zárva a huzat, és a nedvesség, még viharos időjárás, és erős széllökések esetén is.
HAT LÉGKAMRÁS 83 mm−es német tok− és szárnyprofil: átgondolt mérnöki tervezés és kiemelkedő hőszigetelés. A profil hőátbocsátási értéke Uf=0.92 W/m2K.

HÁROMRÉTEGŰ ÜVEGEZÉS 44 mm SZÉLESSÉGBEN:
− alapkivitelben: Ug=0,8 W/m2K hőátbocsátási értékkel
− választható extra: Ug=0,5 W/m2K hőátbocsátási értékkel

KIVÁLÓ ÖSSZESÍTETT HŐSZIGETELÉSI ÉRTÉK (PROFIL és üvegezés együtt):
− alapkivitelben: MEGKÖZELÍTI A PASSZÍV HÁZ ÉRTÉKET
− a választható extra üvegezéssel TELJESEN MEGFELEL A PASSZÍV HÁZ ÉRTÉKNEK MACO Multi−Matic biztonsági vasalattal és hibásműködés−gátlóval (kérhető RC1, RC2 ill. RC3 szintű betörésbiztonsággal is)

MEGLEPŐEN JÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

FEL