Vakolható tokrendszerek

Energiatakarékos redőny.

Ehhez a rendszerhez már előre kell tervezni az építtetőnek. A nevében is benne van, hogy vakolható tok, így a kivitelezést a ház felületkezelése előtt kell elvégezni. Az ablak felett megfelelő méretű hely kihagyását a falazás során el kell végezni, hogy későbbeik során egyszerűen lehessen a redőnyrendszert elhelyezni. Vakolás után a redőnytok nem látszik, így a megjelenése is esztétikus.
Természetesen ennél a rendszernél is alkalmazható a rolós szúnyogháló, illetve az elektromos megoldások további kényelmi funkciókat biztosítanak.

Külsőtokos redőny

Utólag szerelhető falbontás nélkül. Legnépszerűbb árnyékoló, mely nemcsak a fénytől, hanem a betekintés ellen is védelmet nyújt. Kiváló hang- és főleg hőszigetelő tulajdonságuk révén energiaköltségeinket is csökkenthetik. Bizonyos kivitelek fokozott biztonsági elemekkel vannak ellátva, így az illetéktelen behatolókat is megakadályozza.
megoldások további kényelmi funkciókat biztosítanak.

Szúnyoghálók

A rovarok ellen egyik leghatékonyabb megoldás a sűrű szövésű, az időjárási viszontagságoknak ellenálló szúnyogháló. Az üvegszálas kivitel lehetővé teszi, hogy hosszú távon védelmet nyújtson házának, lakásának. Nemcsak fix kivitelben rendelhető, hanem a mobil megoldások komfortosabbá teszik ezek használatát. Rolós, oldalhúzós, tolóajtós, nyílóajtós, mindenre van megoldás.

FEL